07.08.2014 16:23

SDH Štěpánkovice v Opavské lize v požárním sporu 2014

Sportovní družstva SDH Štěpánkovice jsi dalo cíl pro rok 2014 absolvovat celý ročník Opavské ligy v požárním sportu. Soutěž je specifická v tom, že všechny družstva startují se stejným strojem zmenšuje je se tím vliv silných  strojů.

Na první soutěži ve Slavkově se soutěže zúčastnilo družstvo mužů a žen. Družstvu mužů se soutěž nepovedla a skončily na 12. místě z 13 družstev. Družstvo žen zazářilo a skončilo první s časem 32:12 a porazilo dalších 9 družstev žen.

Na druhé soutěži v Oticích, kde se zúčastnilo soutěže tři družstva SDH, a to muži, ženy a dorost. Ženy opět s přehledem zvíte-li a Muži spolu s dorostem obsadily ve svých kategoriích shodně třetí místo.

Další soutěžním zastavením byli Komarovské Chaloubky, kde ženy opět nenašli přemožitelky a mužům opět se nepodařilo navázat na minulý výsledek a s časem 38:00 skončily na 8. místě.

Čtvrtou soutěží byli sousední Kravaře. Mužské družstvo skončilo na 6. místě a ženy měly první škobrtnutí v nádherně rozběhnuté sezóně a skončili také na 6. místě.

V polovině ročníku jsme se zastavily v Dolních Životicích. Opět jsme splnily účast ve všech kategoriích. Dorost hned na začátku nemohl bojovat o doby z důvodu úzkých hadic. I přes to s přehledem dali nejrychlejší čas, i když bez bodu ale první. Následovaly muži ty s časem 26:50 obsadily místo desáté. ženy jsi po Kravařích chtěli zlepšit chuť a s časem 20:75 obsadily druhé místo.

V součtu dorost je kvůli odjetí jen jedné soutěže v kategorii poslední, muži jsou z 17 družstev 6 a ženy prozatím vedou celkové pořadí Opavské ligy.

Ve Štěpánkovicich se bude konat předposlední kolo Opavské ligy 31. 8. 2014 v 14:00 v areálu na Bartošovci. Přiďte povzbudit nejen naše ženy, aby letošní ročník vyhrály, ale také ostatní naše družstva.

—————

Zpět


Kontakt

SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Štěpánkovice

Hlavní 229/76, 74728 Štěpánkovice
okres: Opava, Česká republika
IČ: 66738067